Kereta Sewa Langkawi | Dapatkan Promosi 2024 dengan sewa Serendah RM90/Sehari

 

Tempah terus daripada syarikat kereta sewa langkawi bertauliah seperti kami dan abaikan agen-agen supaya anda dapat harga dan kualiti yang terbaik. Kami sudah berada di dalam industri hampir 10 tahun, jadi kami tahu apa keperluan pelanggan kereta sewa Langkawi. Anda kini dapat menikmati sewaan kereta pada kadar harga mampu milik. Segala kos yang anda lihat di dalam laman web adalah sah dan tiada caj tambahan dikenakan.

Untuk sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp kami. Anda boleh dapatkan sebarang kenderaan yang memenuhi keperluan anda sepanjang berada di Langkawi. Tambahan pula, kami boleh hantar kenderaan yang disewa ke mana-mana sahaja dan bila-bila masa sahaja mengikut keperluan anda

Kenderaan Baru Bawah 5 Tahun

Kesemua kereta sewa langkawi adalah kenderaan baru dengan usia tidak melebihi 5 tahun bagi memastikan kualiti terbaik buat pelanggan

Bersih Dan Servis Mengikut Jadual

Kami mempunyai terma & Syarat bagi memastikan kereta sewa langkawi sentiasa berada dalam keadaan terbaik dan yang paling penting bebas asap rokok 

Elak orang tengah & tempah secara terus

Tempah terus dengan kami untuk menikmati harga yang terbaik. Sentiasa berhati-hati dengan mereka yang tawarkan harga yang meragukan. 

10 Tahun Pengalaman

Kami berbangga kerana telah berada dalam industri hampir 10 tahun yang mana kami sentiasa bekerja keras untuk naik taraf kenderaan dan kualiti servis yang ditawarkan

COMPACT

Langkawi Airport Car Rental Axia

PERODUA AXIA AUTO

SEDAN

Langkawi Airport Car Rental 17

TOYOTA VIOS AUTO

MPV

Langkawi Airport Car Rental Avanza

TOYOTA AVANZA AUTO

Langkawi Airport Car Rental Innova

TOYOTA INNOVA AUTO

Langkawi Airport Car Rental 15

NISSAN URVAN MANUAL

LUXURY

Langkawi Airport Car Rental Vellfire

TOYOTA VELLFIRE

Langkawi Airport Car Rental Starex

HYUNDAI STAREX

Berminat? Ikut 3 langkah mudah di bawah

5 Stars - Based on 249 User Reviews

Tentang Kami

 

 

Setiap Kereta Sewa Langkawi milik Langkawigo sentiasa berada dalam keadaan terbaik. Bersih, di servis secara kerap, model baru dan yang paling penting anda boleh dapatkan pada waktu dan lokasi yang anda perlukan.

Cara paling baik untuk bersiar di Langkawi adalah dengan dapatkan kereta sewa langkawi yang mana tempat-tempat tarikan berada agak jauh di antara satu sama lain. Jadi sangat praktikal untuk anda terutamanya jika anda berkunjung bersama keluarga ataupun secara berkumpulan.

Anda pasti tidak mahu tersangkut di jeti atau pun lapangan terbang ketika percutian disebabkan kereta sewa anda lambat sampai atau tidak sampai langsung. Berhati-hati dengan ulat-ulat yang jual kereta sewa langkawi pada harga yang meragukan. Sayangi wang anda, terutama ketika musim cuti sekolah ataupun perayaan. Tempah lebih awal dan pastikan tempah kereta sewa dengan syarikat yang dipercayai.

Sekiranya anda sudah menempah kereta sewa langkawi bersama kami, anda sangat beruntung kerana dapat menikmati banyak diskaun untuk setiap aktiviti yang terdapat di Langkawi kerana kami juga adalah syarikat pelancongan yang menawarkan segala aktiviti di Langkawi. Sekiranya anda perlukan apa-apa bantuan, terus hubungi pegawai pelanggan kami di whatsapp.

 

 

Top Rated Activities

Langkawi Geopark Mangrove Tour Crocodile Cave

Mangrove Tour Langkawi

From RM 70

Mangrove Kayaking Tour

Mangrove Kayaking Tour

From RM 180

Island hopping langkawi beras basah

Island Hopping Langkawi

From RM 35

Langkawi Sunset Dinner Cruise

Sunset Dinner Cruise

From RM 240

Pulau Payar Snorkeling Package 2019

Pulau Payar Snorkeling

From RM 380

Jetski-Tour-Langkawi

Jet Ski Tour

From RM 550

Water Sport Activities

parasailing Langkawi

Parasailing Langkawi

From RM 150

Jetski Fun Ride

Jet Ski Fun Ride

From RM 180

Banana Boat Langkawi

Banana Boat

From RM 35

How To Move Around In Langkawi

Van Rental Langkawi Driver

Private Chauffeur Service

From RM 180

Private Langkawi Tour 2

Private Transfer

From RM 180

Car Hire Langkawi

Vehicles Rental

From RM 35

Contact Us

If you are looking for the best company that can offer you with unbeatable Langkawi International Bubble packages and rates, we are the company you are looking for. Feel free to contact us anytime if you wanted to avail any of our services.

We wish to inform you that our services are designed having your convenience and happiness in mind. We are available round the clock to answer all your queries and to provide you with the most needed assistance.

Above all , You can reach us by phone  or send us your email . We are more than willing and happy to assist you in your needs for quality Island Hopping Langkawi. Call us now!

Langkawi Travel Guide